top of page

Architect Rotterdam

NB Architectuur, jouw architect in Rotterdam en omstreken

Op zoek naar een Architect voor jouw verbouwing in Rotterdam? Wil je bijvoorbeeld een uitbouw bouwen? Of is je woning toe aan een nieuwe indeling? NB Architectuur maakt een ontwerp voor jouw verbouwing. Neem  contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bouwtekening_architect_delft

Architect verbouwing Rotterdam

Ben je op zoek naar een Architect in Rotterdam en omstreken? Wil je bijvoorbeeld je huis verbouwen? Droom je bijvoorbeeld van een grotere badkamer, je eigen thuiskantoor of misschien wel een thuisfitness  op zolder? Of heb je door gezinsuitbreiding een extra slaapkamer nodig? Of wil je gewoon een woning die licht en ruimtelijk aanvoelt? Door slim om te gaan met ruimte, behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. We focussen op wat voor jou echt belangrijk is, en laten de rest weg. Zo ontstaat een huis dat helemaal bij je past, en jou de ruimte geeft om de dingen te doen die voor jou belangrijk zijn. 

 

Benieuwd wat er nog meer uit jouw woning te halen is? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

"Wij hebben een fantastisch herontwerp van onze slaapkamer gekregen, een ontwerp dat voldeed aan al onze wensen (en dat waren er best wat ;) En bovendien was het superfijn samenwerken en communiceren met NB Architectuur."

Vrijblijvend kennismaken met een architect in Rotterdam?

NB Architectuur is gevestigd in Delft en werkzaam in de regio Delft, Den Haag en Rotterdam. NB Architectuur specialiseert zich in verbouw en interieur ontwerp. Wil jij je woning een complete make-over geven? NB Architectuur maakt graag een ontwerp op maat, en begeleidt je van eerste schets tot oplevering.

 

Neem contact op, en wij komen vrijblijvend langs om kennis te maken in omgeving Rijswijk. 

Benieuwd wat NB Architectuur voor jou kan betekenen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag direct een offerte aan. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. 

+31 6 39662112

nb@nbarchitectuur.nl

bottom of page